Menu

Adicomp

Gascompressie op een duurzame manier


De samenwerking van Adicomp en van Elewout Kompressoren biedt u toegang tot een range gascompressoren van uitermate hoge kwaliteit. Diverse gassen zoals bijvoorbeeld aardgas, stikstof, helium of zelfs biogas kunnen in uw Adicomp compressor worden samengeperst. Uw compressor kan geleverd worden als volledig geïnstalleerd pakket of met een minimale configuratie, afhankelijk van uw behoeften. Bovendien is ons aanbod erg flexibel omdat de Adicomp compressors worden vervaardigd op basis van geïntegreerde eenheden die de basis vormen voor pakketten op maat die precies voldoen aan uw vereisten. 

Onze technici geven u graag raad over de meest geschikte specificaties voor uw toepassing. Bij van Elewout Kompressoren geniet u bovendien van volledige ondersteuning met o.a. technisch onderhoud en back-up van de installatie tot de in werking stelling en nazorg. Zo bieden wij u die specificaties die perfect aansluiten bij uw vereisten.

Adicomp heeft een groot aantal referenties bij toonaangevende bedrijven in de gasindustrie. Zie de onderstaande referentielijst voor de referenties.

pdf logo

Referentielijst

 

Neem contact met ons op zodat we samen met u kunnen kijken welke mogelijkheden er zijn.

Adicomp banner

Van Elewout Kompressoren

Verkoop, onderhoud en installatie van alle soorten en maten compressor installaties.

We staan u graag te woord!
 

Lees meer »

Vrijblijvende offerte

Vul geheel vrijblijvend het contactformulier in en geef duidelijk aan welke specificaties uw toekomstige compressor en/of accessoires moeten voldoen. 
 

Lees meer »

Service & Onderhoud

Heeft u een storing aan uw compressor? Of heeft uw compressorinstallatie onderhoud nodig? Neem dan nu contact met ons op! 

 

Lees meer »

Contact

L.T.R. van Elewout B.V.
Dobbeweg 3B
2254 AG Voorschoten 
071 561 84 68
 
 

Lees meer »