Menu

Bauer compressoren

Hogedruk compressoren en Booster compressoren

 

Als officieel partner van Bauer kompressoren GmbH voor de Benelux krijgt u via van Elewout toegang tot een vrijwel eindeloos programma hogedruk compressoren voor elke industriële toepassing. De Duitse kwaliteit van Bauer is onmiskenbaar. Bauer compressoren heeft als marktleider altijd de nieuwste innovaties waardoor uw productie proces nog verder kan worden geoptimaliseerd. Neem direct contact op voor een gesprek met een van onze productspecialisten.  

De hogedruk compressoren van het Duitse fabrikaat Bauer worden in de industrie daar ingezet waar continuiteit, betrouwbaarheid en veiligheid hand in hand gaan. Zowel de duikprofessonals als de Brandweer vertrouwen dag in en uit op de kwaliteit van de ademluchtcompressoren van Bauer. Bauer Kompressoren is al sinds 1946 fabrikant  in Professionele en betrouwbare zuigercompressoren.
 
 
 
 

De moderne en efficiënte compressorblokken zijn zowel in 3- als 4-traps versies beschikbaar. De Bauer compressoren zijn geschikt voor lucht, ademlucht en verschillende gassen. Drukbereik van 25 tot 1000 bar. 

Neem contact met ons op zodat we samen met u kunnen kijken welke mogelijkheden er zijn.

 

Bauer banner

 

 

 

Van Elewout Kompressoren

Verkoop, onderhoud en installatie van alle soorten en maten compressor installaties.

We staan u graag te woord!
 

Lees meer »

Vrijblijvende offerte

Vul geheel vrijblijvend het contactformulier in en geef duidelijk aan welke specificaties uw toekomstige compressor en/of accessoires moeten voldoen. 
 

Lees meer »

Service & Onderhoud

Heeft u een storing aan uw compressor? Of heeft uw compressorinstallatie onderhoud nodig? Neem dan nu contact met ons op! 

 

Lees meer »

Contact

L.T.R. van Elewout B.V.
Dobbeweg 3B
2254 AG Voorschoten 
071 561 84 68
 
 

Lees meer »