Menu

Champion

Innovatieve oplossingen voor perslucht

 

Champion (voorheen Bottarini) en van Elewout Kompressoren hebben samen een lange en succesvolle geschiedenis. Als importeur bieden wij u toegang tot hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatieve producten van Champion.

Champion is het label waaronder de grootste compressor fabrikant, Gardner Denver, zijn lage druk schroefcompressoren in de markt heeft gezet. Champion levert compressors en accessoires met hogere prestaties voor lagere bedrijfskosten voor een grote verscheidenheid aan toepassingen.

Champion’s revolutionaire oplossingen, zoals de variabele snelheid en de modulaire opbouw, helpen afnemers ook bij het behalen van duurzame doelen, met energiebesparende compressors die minder weerslag hebben op het milieu. 

Voor een complete reeks roterende schroefcompressors, zuigercompressoren en mobiele compressors, heeft Champion het antwoord op al uw behoeften in perslucht. 

Neem contact met ons op zodat we samen met u kunnen kijken welke mogelijkheden er zijn.

 

Bottarini banner

 

 

Van Elewout Kompressoren

Verkoop, onderhoud en installatie van alle soorten en maten compressor installaties.

We staan u graag te woord!
 

Lees meer »

Vrijblijvende offerte

Vul geheel vrijblijvend het contactformulier in en geef duidelijk aan welke specificaties uw toekomstige compressor en/of accessoires moeten voldoen. 
 

Lees meer »

Service & Onderhoud

Heeft u een storing aan uw compressor? Of heeft uw compressorinstallatie onderhoud nodig? Neem dan nu contact met ons op! 

 

Lees meer »

Contact

L.T.R. van Elewout B.V.
Dobbeweg 3B
2254 AG Voorschoten 
071 561 84 68
 
 

Lees meer »