Menu

Noxerior

Kostenbesparingen met stikstof

Noxerior (voorheen IGS) is één van 's werelds grootste leveranciers van zuurstof en stikstof generatoren. Er wordt gebruik gemaakt van twee verschillende separatie technologieën die door twintig jaar ontwikkeling tot stand zijn gekomen.

Mocht er een hoge reinheid gewenst zijn dan is de Pressure Swing Adsorption (PSA)  technologie een uitstekende oplossing. PSA generatoren kunnen een stikstof reinheid leveren tot wel 99,999%.

Met de membraan technologie wordt er gebruik gemaakt van holle vezel membraan modules en kan een reinheid  tot  maximaal 99,5% behaalt worden.

De generator haalt de stikstof uit standaard perslucht, waardoor u heel eenvoudig zelf on site stikstof kunt genereren en daarmee de aanschaf van hoge druk flessen of vloeibare stikstof overbodig maakt. U kunt hierdoor een enorme besparing maken op uw huidige stikstof leveringen. 

U bespaart niet alleen op de kosten van de stikstof, maar ook op uw energiekosten. De PSA stikstofgenerator is door een gepatenteerd systeem de meest energie zuinige generator in de markt. 

Noxerior heeft de passende generator voor iedere toepassing en iedere capaciteit.

Noxerior is marktleider en wereldwijd toonaangevend in de stikstofgenerator technologie. De superieure kwaliteit van Noxerior stikstof generatoren garandeert u een betrouwbare levering van een hoge kwaliteit gas om uw bedrijfsactiviteit optimaal te kunnen uitvoeren.

Olie en Gas

Speciaal voor de Olie en Gas industrie heeft Noxerior een membraan generator ontwikkeld. Zo wordt stikstof in deze branche gebruikt voor het inertiseren van ruimtes, waardoor er geen explosiegevaar kan ontstaan. 

Neem contact met ons op zodat we samen met u kunnen kijken welke mogelijkheden er zijn.

 

Van Elewout Kompressoren

Verkoop, onderhoud en installatie van alle soorten en maten compressor installaties.

We staan u graag te woord!
 

Lees meer »

Vrijblijvende offerte

Vul geheel vrijblijvend het contactformulier in en geef duidelijk aan welke specificaties uw toekomstige compressor en/of accessoires moeten voldoen. 
 

Lees meer »

Service & Onderhoud

Heeft u een storing aan uw compressor? Of heeft uw compressorinstallatie onderhoud nodig? Neem dan nu contact met ons op! 

 

Lees meer »

Contact

L.T.R. van Elewout B.V.
Dobbeweg 3B
2254 AG Voorschoten 
071 561 84 68
 
 

Lees meer »