Menu

Nieuws

Het laatste nieuws van Van Elewout Kompressoren

Gardner Denver toegevoegd aan leveringsprogramma

We zijn enthousiast om u te kunnen melden dat Van Elewout Kompressoren de producten van Gardner Denver heeft toegevoegd aan het leveringsprogramma. Met Gardner Denver hebben we een zeer interessant aanbod toegevoegd aan het assortiment. 

 

 

Gardner Denver is één van de grootste leveranciers in schroefcompressoren en frequentie geregelde compressors. Vanwege de groeiende vraag in het bedrijfsleven naar perslucht, heeft Gardner Denver steeds meer betrouwbare, economische en veelzijdige compressors ontwikkeld die niet veel ruimte in beslag nemen. Gardner Denver is marktleider en eigenaar van andere compressor producenten als CompAir, Bottarini en Champion. Hierdoor heeft Gardner Denver inmiddels alle compressietechnieken in huis en kunt u er voor bijna alles wat met compressie te maken heeft terecht. Gardner Denver levert compressors voor zowel lage als hoge druk, kleine volumes als grote volumes, perslucht, vacuüm en speciale gassen.

 

Van Elewout Kompressoren

Verkoop, onderhoud en installatie van alle soorten en maten compressor installaties.

We staan u graag te woord!
 

Lees meer »

Vrijblijvende offerte

Vul geheel vrijblijvend het contactformulier in en geef duidelijk aan welke specificaties uw toekomstige compressor en/of accessoires moeten voldoen. 
 

Lees meer »

Service & Onderhoud

Heeft u een storing aan uw compressor? Of heeft uw compressorinstallatie onderhoud nodig? Neem dan nu contact met ons op! 

 

Lees meer »

Contact

L.T.R. van Elewout B.V.
Dobbeweg 3B
2254 AG Voorschoten 
071 561 84 68
 
 

Lees meer »