Menu

Nieuws

Het laatste nieuws van Van Elewout Kompressoren

Van Elewout gaat de lucht in!

Door de continue groei zijn wij inmiddels uit onze jas gegroeid. Medio 2014 zal ons pand aan de Dobbeweg in het geheel worden herbouwd en worden verhoogd. Hierdoor kunnen wij u in de toekomst nog beter van dienst zijn.

 

Ons bedrijfspand aan de Dobbeweg heeft zijn beste tijd gehad. Groei van onze organisatie en een continue verbeterproces heeft er toe geleid dat wij hebben besloten ons pand grondig te verbouwen. Door een complete etage toe te voegen en de ruimte volledig opnieuw in te richten kunnen we voorlopig weer uit de voeten. Medio 2014 zal de sloophamer zijn werk gaan doen. Na 6 maanden tijdelijk in een ander onderkomen te zijn gevestigd zullen wij in 2015 u nog beter kunnen bedienen vanuit onze hagelnieuwe bedrijfvestiging aan de Dobbeweg. Hou deze nieuwspagina in de gaten voor de laatste vorderingen van de verbouwing.

Nieuwe vestiging

Van Elewout Kompressoren

Verkoop, onderhoud en installatie van alle soorten en maten compressor installaties.

We staan u graag te woord!
 

Lees meer »

Vrijblijvende offerte

Vul geheel vrijblijvend het contactformulier in en geef duidelijk aan welke specificaties uw toekomstige compressor en/of accessoires moeten voldoen. 
 

Lees meer »

Service & Onderhoud

Heeft u een storing aan uw compressor? Of heeft uw compressorinstallatie onderhoud nodig? Neem dan nu contact met ons op! 

 

Lees meer »

Contact

L.T.R. van Elewout B.V.
Dobbeweg 3B
2254 AG Voorschoten 
071 561 84 68
 
 

Lees meer »