Menu

Nieuws

Het laatste nieuws van Van Elewout Kompressoren

Samenwerking tussen Parker Zander en Van Elewout Kompressoren!

We zijn enthousiast om u te kunnen melden dat Van Elewout Kompressoren een A-partner is van de producten van Parker Zander. De aanzienlijke uitbreiding van ons assortiment is het gevolg van goede (service)afspraken.

Logo Parker en Elewout

 

Parker

Parker Zander is wereldwijd leider in de ontwikkeling en productie van technologieën, systemen en componenten op gebied van aandrijving, besturing en procesbeheersing. Parker levert producten in negen technologieën: hydrauliek, pneumatiek, slangen en koppelingen, afdichtingen, procesbeheersing, filtratie, klimaatbeheersing, elektromechanica en luchtvaart.

Parker is actief in veel uiteenlopende markten zoals lucht- en ruimtevaart, chemische industrie, voedingsmiddelenindustrie, olie en gas industrie, transport, landbouw, constructie, medische industrie, bosbouw, mijnbouw, procesindustrie, verpakkingsindustrie en scheepvaart.

Als lid van het Amerikaanse Parker Hannifin Corporation, maakt Parker deel uit van een multinational met meer dan 350 vestigingen in 49 verschillende landen wereldwijd, meer dan 58.000 medewerkers en een omzet van meer dan 12 miljard dollar.

Houd onze website in de gaten voor de toevoeging van vele nieuwe producten.

Van Elewout Kompressoren

Verkoop, onderhoud en installatie van alle soorten en maten compressor installaties.

We staan u graag te woord!
 

Lees meer »

Vrijblijvende offerte

Vul geheel vrijblijvend het contactformulier in en geef duidelijk aan welke specificaties uw toekomstige compressor en/of accessoires moeten voldoen. 
 

Lees meer »

Service & Onderhoud

Heeft u een storing aan uw compressor? Of heeft uw compressorinstallatie onderhoud nodig? Neem dan nu contact met ons op! 

 

Lees meer »

Contact

L.T.R. van Elewout B.V.
Dobbeweg 3B
2254 AG Voorschoten 
071 561 84 68
 
 

Lees meer »