Menu

Service en Onderhoud


onderhoud

Storing? neem direct contact met ons op of

bel nu 071-5618468 

 

Professioneel compressor onderhoud

Het onderhoud van uw compressor is net zo belangrijk als de aanschaf hiervan. Door het onderhoud uit te voeren conform de voorschriften van de fabrikant kan de betrouwbaarheid van de compressor aanmerkelijk worden verhoogd. Een ander voordeel is dat door professioneel preventief onderhoud de levensduur van een compressor installatie aanzienlijk wordt verlengd.

Onderhoud en reparatie aan elke compressor

Een van de hoofdactiviteiten van Van Elewout Kompressoren is het dagelijks onderhoud uitvoeren en in stand houden van bestaande compressorinstallaties van 2 tot 1000 bar. Met een landelijk dekkend serviceteam staan onze hoog geschoolde enthousiaste technici 24 uur per dag voor u klaar.

Ervaren en deskundige compressor monteurs

Onze service monteurs zijn zonder uitzondering allen specialisten als het aankomt op compressor onderhoud. Een servicemonteur van Van Elewout heeft een gedegen basisopleiding in de techniek aangevuld met interne en externe opleidingen bij vrijwel alle bekende compressor fabrikanten. Elke monteur is uitgerust met (fabrieks-) speciale gereedschappen en speciaal meetapparatuur. Met deze apparatuur kunnen wij met verschillende metingen analyses uitvoeren aan uw perslucht en systeem. Lees hier meer over Perslucht meting en Analyse. 

Hoge kwaliteit met originele onderdelen

Door tijdig preventief zaken te signaleren en te verhelpen worden mogelijke problemen voorkomen. Om de kwaliteit van de werkzaamheden te garanderen maken wij uitsluitend gebruik van fabrieksoriginele onderdelen. Lees hier over deze zogenaamde OEM parts voor uw compressor. Naast het specialisme en onze kennis van goed compressor onderhoud is vooral het feit dat wij hier dagelijks mee bezig zijn een belangrijke reden om van onze diensten gebruik te maken. 

Compressor service contract / Compressor Service Level Agreement

In de meeste gevallen is regelmatig onderhoud gewenst. Dit kan zowel draaiuren gerelateerd zijn als op het verstrijken van een periode zijn gebaseerd. Een service contract is bij ons dan ook een overeenkomst welke wij samen met u opstellen. De variaties liggen op het gebied van bijvoorbeeld bezoekfrequentie, gewenste beschikbaarheid, responsetijd, reparatietijd. Tevens bieden wij u de mogelijkheid tot all-in-contracten waarbij ook alle materialen zijn inbegrepen.

Neem contact met ons op zodat we samen met u kunnen kijken welke mogelijkheden er zijn. Wij geven u een indicatie van de onderhoudskosten.

U kunt al een service-level agreement on site krijgen vanaf € 78,--!

 

Van Elewout Kompressoren

Verkoop, onderhoud en installatie van alle soorten en maten compressor installaties.

We staan u graag te woord!
 

Lees meer »

Maandaanbieding

Iedere maand heeft Van Elewout Kompressoren een nieuwe aanbieding van verschillende types compressoren en toebehoren. Houdt onze website in de gaten!

Lees meer »

Vrijblijvende offerte

Vul geheel vrijblijvend het contactformulier in en geef duidelijk aan welke specificaties uw toekomstige compressor en/of accessoires moeten voldoen. 
 

Lees meer »

Contact

L.T.R. van Elewout B.V.
Dobbeweg 3B
2254 AG Voorschoten 
071 561 84 68
 
 

Lees meer »