Menu

Over Van Elewout

Van Elewout Kompressoren, uw compressor specialist

Van Elewout Kompressoren is gevestigd in Voorschoten bij Leiden, en heeft als hoofdactiviteit professioneel compressor onderhoud voor alle soorten en maten compressoren. Van lage druk (3 bar) tot hoge druk (350 bar) kunt u bij ons terecht voor de hoogste kwaliteit compressors. Wij zijn niet alleen thuis in het comprimeren van lucht, maar ook het comprimeren van gas, zoals biogas, aardgas, waterstof, zuurstof, inerte gassen en edelgassen zoals stikstof, helium en argon.

Meer dan 45 jaar ervaring in compressietechniek

Van Elewout Kompressoren is van origine een revisiebedrijf dat is opgericht in 1972 door Ruud van Elewout. In ruim 45 jaar tijd is de organisatie onder leding van de 2e generatie, beide broeders van Elewout, uitgegroeid tot een professioneel bedrijf, gespecialiseerd in het vinden van een oplossing op maat voor vrijwel elke situatie of toepassing. Wij investeren doorlopend in de vakkennis van onze medewerkers en blijven op de hoogte van van de laatste ontwikkelingen in de markt op het gebied van duurzaamheid en product efficiëntie, zodat wij onze klanten altijd deskundig advies en service kunnen bieden. Onze brede kennis en ervaring in ons vakgebied motiveert vele gerenommeerde bedrijven om te kiezen voor Van Elewout Kompressoren als een betrouwbare en meedenkende partner voor hun perslucht en gas compressor installaties. Wij hebben al uiteenlopende installaties mogen verzorgen voor on- en offshore industrie, de luchtvaartindustrie, de productie-industrie, de bouw en diverse overheden.

 

 VE Autos BW.jpg

Compressor service

Het in stand houden van compressor installaties is ons dagelijks werk. Met name het juiste onderhoud volgens fabriekspecificaties verlengt de levensduur en de efficiëntie van de compressor. Professioneel preventief onderhoud aan uw compressor zorgt voor een betrouwbare installatie en beheersbare kosten. Van Elewout Kompressoren verricht onderhoud geheel merkonafhankelijk en aan alle soorten compressoren. Wanneer uw machine een storing of mankement heeft, staat ons serviceteam met uitstekend opgeleide en enthousiaste technici 24 uur per dag voor u klaar. Zij zijn dagelijks onderweg door heel Nederland en helpen u snel weer verder.

Merkonafhankelijk perslucht en compressor advies 

Van Elewout Kompressoren adviseert, ontwerpt, levert, onderhoudt  en analyseert  uw installatie gedurende de gehele levensduur.  Van  bijvoorbeeld olievrije persluchtcompressoren voor alle industriële toepassingen, tot speciale compressoren zoals een  gascompressor, aardgascompressor, biogascompressor, stikstofcompressor, CO2compressor, waterstofcompressor,en gas generatoren zoals een stikstofgeneator of zuurstofgenerator. Bij Van Elewout Kompressoren kunt u terecht voor onderhoud, reparatie, reviseren en de levering en installatie van complete persluchtsystemen, gasgeneratoren en gascompressoren, ook kant en klaar op een skid of in een container gebouwd. Neem direct contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Webshop Compressoren.nu      

Om u nog beter van dienst te zijn hebben wij onlangs een splinternieuwe webshop geopend. www.compressoren.nu Hier is veel informatie te vinden over schroefcompressoren, olievrije compressoren welke uit voorraad leverbaar zijn en over de installatie en service van deze compressoren. De webshop staat 24-7 voor u klaar.

Door onze toewijding, kwaliteit en service hebben wij in de loop der jaren het importeurschap of vertegenwoordiging verworven voor een groot aantal globale merken die al sinds jaar en dag een begrip in de markt zijn. Naast de producten van onze vaste leveranciers kan Van Elewout uiteraard ook onderdelen leveren van de meeste andere merken.

U kunt bij ons onder andere terecht voor de volgende merken

Gardner Denver, Champion, Parker Zander, Parker Hiross, Parker Hannifin, Parker Domnick Hunter, Parker Transair, J.A. Becker, Adicomp, Nardi, Josval, PDC Machines, Noxerior, Compair, BlitzAliva, Atlas Copco, Reavell, Beko, Swagelok, Geberit Mapress, Bottarini, Airkrone, Demag, DonaldsonCirrus, Safe, Kaeser, Bauer, Ingersoll Rand, Boge, Alup, Grassair, Creemers, Flottmann.

Staat uw merk hier nog niet bij, dan kunt u altijd direct contact met ons opnemen.

 

Download hier onze bedrijfsfolder

pdf logo

Bedrijfsbrochure Van Elewout kompressoren BV

Neem contact met ons op zodat we samen met u kunnen kijken welke mogelijkheden er zijn.

 

Maandaanbieding

Iedere maand heeft Van Elewout Kompressoren een nieuwe aanbieding van verschillende types compressoren en toebehoren. Houdt onze website in de gaten!

Lees meer »

Vrijblijvende offerte

Vul geheel vrijblijvend het contactformulier in en geef duidelijk aan welke specificaties uw toekomstige compressor en/of accessoires moeten voldoen. 
 

Lees meer »

Service & Onderhoud

Heeft u een storing aan uw compressor? Of heeft uw compressorinstallatie onderhoud nodig? Neem dan nu contact met ons op! 

 

Lees meer »

Contact

L.T.R. van Elewout B.V.
Dobbeweg 3B
2254 AG Voorschoten 
071 561 84 68
 
 

Lees meer »