Professioneel onderhoud

Uw specialist voor betrouwbaar en efficiënt compressor onderhoud aan alle merken. Zowel hoge- als lage druk perslucht, van werklucht tot medicinale ademlucht.

Van Elewout uw perslucht en gastechniek partner

Compressoren onderhoud

Net zo belangrijk als de aanschaf is het juiste preventieve onderhoud aan uw compressoren en persluchtinstallatie. Van Elewout biedt u een ervaren hoog gekwalificeerd onderhoudsteam aan. Dagelijks 24/7 paraat om uw continuïteit te waarborgen. Of om onderhoud luchtcompressoren of onderhoud aan gascompressoren gaat, door het onderhoud uit te voeren conform de voorschriften van de fabrikant wordt de betrouwbaarheid uw compressor maximaal. Professioneel Compressor onderhoud aan alle merken en soorten compressoren.

compressor-onderhoud-ir-section-v1-170

Onderhoud met ervaren monteurs

Onze service monteurs zijn zonder uitzondering allen specialisten als het aankomt op compressor onderhoud. Een servicemonteur van Van Elewout heeft een gedegen basisopleiding in de techniek aangevuld met interne en externe opleidingen bij vrijwel alle bekende compressor fabrikanten. Elke monteur is uitgerust met (fabrieks-) speciale gereedschappen en speciaal meetapparatuur. Met deze apparatuur kunnen wij met verschillende metingen analyses uitvoeren aan uw perslucht en systeem. Lees hier meer over persluchtmeting en analyse. Onderhoud op maat,maak vandaag nog een afspraak met technisch adviseur om uw wensen samen door te nemen.

Reparatie altijd met originele onderdelen

Door tijdig preventief en predictief zaken te signaleren en te verhelpen worden mogelijke problemen voorkomen. Om de kwaliteit van de werkzaamheden te garanderen maken wij uitsluitend gebruik van fabrieks originele onderdelen. Lees hier over deze zogenaamde OEM parts voor uw compressor. Naast het specialisme en onze kennis van goed compressor onderhoud is vooral het feit dat wij hier dagelijks mee bezig zijn een belangrijke reden om van onze diensten gebruik te maken. Of het nu gaat om onderhoud schroefcompressor of onderhoud zuigercompressor of reparatie, wij staan voor u klaar. Vragen over uw huidige compressor reparatie prijsopgave? Vraag ons nu voor een second opinion.

compressor-onderhoud-ir-section-v1-172
compressor-onderhoud-ir-section-v1-174

Compressor Service Level Agreement

Periodiek compressor onderhoud kunt u het beste laten vastleggen in een service contract. Dit kan zowel draaiuren gerelateerd zijn als op het verstrijken van een periode zijn gebaseerd. Een service contract is bij ons dan ook een overeenkomst welke wij samen met u opstellen. De variaties liggen op het gebied van bijvoorbeeld bezoekfrequentie, gewenste beschikbaarheid, responsetijd, reparatietijd. Tevens bieden wij u de mogelijkheid tot all-in-contracten waarbij ook alle materialen zijn inbegrepen. Neem contact met ons op zodat we samen met u kunnen kijken welke mogelijkheden er zijn. Wij geven u een indicatie van de onderhoudskosten.

U kunt al on-site een service-level agreement krijgen vanaf €84,-!

Uw compressorspecialist

Onze technici geven u graag advies

Neem contact op

 

Wij bieden al 50 jaar de beste compressoren voor professioneel gebruik. In heel Nederland leveren wij alles op het gebied van perslucht en gascompressie.

Neem direct contact op of laat een bericht achter via ons contactformulier. Wij staan u graag persoonlijk te woord!

Meer informatie nodig?

Veelgestelde vragen

Wat is de beste persluchtaansluiting?

Om een perslucht gereedschap aan te sluiten op een compressor of persluchtleidingnet het je een persluchtaansluting nodig. De beste persluchtaansluiting is uiteraard een vaste aansluiting. Vaak wordt een persluchtkoppeling gebruikt, een snelkoppeling. De keuze van een juiste koppeling of aansluiting is belangrijk om de juiste werking te garanderen. Denk hierbij aan diameter, werkdruk en veiligheid. Laat u professioneel adviseren en vraag het Elewout team voor een vrijblijvend advies.

compressor-onderhoud-ir-section-v1-177

Hoe kan ik besparen op compressor onderhoud?

Een compressor draait vaak de hele dag. De meeste besparing met compressor onderhoud is te behalen door het regelmatig en professioneel te laten uitvoeren. Wist u bijvoorbeeld dat er met de juiste compressorolie en schone aanzuigfilters zo’n 7 % energiebesparing te behalen valt? Met het verhelpen van luchtlekkages is vaak nog meer besparing te behalen.

Heeft u een andere vraag?

U kunt nu direct in contact komen met onze ervaren medewerkers. Voor al uw vragen en advies over de juiste compressor keuze, persluchtkwaliteit en over hoe uw compressor persluchtinstallatie er uit moet komen zien. Ook voor reparatie of service van uw compressor.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Het team van Van Elewout staat voor u klaar om al uw vragen direct te beantwoorden.

Meer informatie over Compressoren onderhoud?

Stel uw vraag via het onderstaande formulier:

Uw bericht wordt doorgestuurd naar een medewerker die uw verzoek in behandeling zal nemen.