Compressor huren

Uw partner voor de huur van een tijdelijke compressor, een compleet perslucht station of losse onderdelen.

Van Elewout uw onderhoudspartner

Compressor huren, snel, direct en vertrouwd

Komt u capaciteit te kort? Gepland of ongepland uitval van uw persluchtinstallatie kan tot grote problemen leiden. Van Elewout helpt u graag, snel en professioneel. Een complete verhuurvloot van huur compressoren zowel electrisch al diesel gedreven, perslucht drogers, perslucht drukvaten staan voor u klaar. Bel direct onze service dienst compressor huren: 071-5618468.

 

Naar aanvraagformulier

 

compressor-huren-ir-section-v1-191

Compressor verhuur ook voor langere termijn

Bij het huren van een compressor denkt men snel aan een korte periode voor de tijdelijke inzet van perslucht. Wist u dat u ook complete persluchtinstallaties kunt inhuren voor korte perioden maar ook voor langere perioden? Heeft u vandaag nog een huur compressor nodig? De van Elewout verhuur afdeling staat voor u klaar om samen met u de juiste compressor te selecteren en met u af te spreken voor een snelle levering zodat u direct verder kunt met uw productieproces.

Mobiele diesel compressor huren voor verschillende applicaties

Een dieselcompressor is een prima oplossing als er onvoldoende elektriciteit op locatie is en veel perslucht nodig is. Bijvoorbeeld voor het aandrijven van perslucht gereedschap zoals pneumatische hamers maar ook bijvoorbeeld voor de aandrijving van een straal apparaat. Ook voor het stralen met koudijs wordt vaak een mobiele compressor gehuurd. De moderne diesel compressoren met Euro5 motoren van Van Elewout zijn leverbaar met verschillende opties zoals een na-koeler, koeldroger, olie-nevelaar, slangen, ketels enzovoorts. Neem contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

compressor-huren-ir-section-v1-193
compressor-huren-ir-section-v1-195

Compressor leasen of compressor huren of compressor kopen?

Perslucht is een dure vorm van energie. Gedurende de levensduur van een compressor is is het het energieverbruik ongeveer 75% van de totale kosten. De investering is slechts 15%. Om deze reden is de overweging om een persluchtinstallatie te leasen niet vreemd. Het geeft u de vrijheid om op en af te schalen zonder investeringen. Als u least in plaats huurt heeft u tevens de mogelijkheid om een compressor precies op maat te kiezen. Laat u uitgebreid informeren over deze mogelijkheden en neem contact op met onze persluchtadviseurs.

Van Elewout Kompressoren biedt meer dan alleen service

Onze service uitgelicht

Uw compressorspecialist

Onze technici geven u graag advies

 

Neem contact op

 

Wij bieden al 50 jaar de beste compressoren voor professioneel gebruik. In heel Nederland leveren wij alles op het gebied van perslucht en gascompressie. Neem direct contact op of laat een bericht achter via ons contactformulier. Wij staan u graag persoonlijk te woord!

Meer informatie nodig?

Veelgestelde vragen

Heeft u een andere vraag?

U kunt nu direct in contact komen met onze ervaren medewerkers. Voor al uw vragen en advies over de juiste compressor keuze, persluchtkwaliteit en over hoe uw compressor persluchtinstallatie er uit moet komen zien. Ook voor reparatie of service van uw compressor.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Het team van Van Elewout staat voor u klaar om al uw vragen direct te beantwoorden.

compressor-huren-ir-section-v1-215

Verhuren jullie ook hogedruk ademlucht compressoren?

Jazeker binnen onze verhuurvloot bieden wij u ook een flink aantal verschillende ademlucht compressoren voor het comprimeren van lucht tot 200 of 300 bar voor het vullen van ademluchtcilinders. Een Hogedruk compressor huren kan ook bijvoorbeeld ingezet worden als start luchtcompressor op schepen. Voor al deze tijdelijke oplossingen heeft van Elewout een passende compressor voor u.

Kan ik vandaag nog een compressor huren?

Jazeker. Onze verhuurafdeling staat voor u klaar en er is altijd voldoende aanbod van cmpressoren voor een directe inzet voor de verhuur. Zowel electrische compressoren voor nood compressor of dieselgedreven. Door onze bijna 50 jaar lange ervaring in compressoren met toebehoren leveren en verhuren weten wij precies wat u nodig heeft.

Meer informatie over Compressor huren?

Stel uw vraag via het onderstaande formulier:

Uw verzoek wordt doorgestuurd naar een medewerker die uw verzoek in behandeling zal nemen.