Compressor reparatie

Van Elewout uw persluchtpartner

Van Elewout uw onderhoudspartner

Compressor repareren, snel, direct en vertrouwd

Kapotte compressor? Van Elewout helpt u graag, snel en professioneel. Een compressor is een mechanisch apparaat waar zich veel bewegende componenten in bevinden. De kans dat een compressor dan ook een keer storing krijgt is groot. Als onze technici bekend zijn met uw installatie kunnen we in 50 % van de gevallen de storing al verhelpen op afstand met de telefoon of via andere communicatie technieken. Nu storing? Bel direct onze service dienst voor compressor reparatie: 071-5618468.

compressor-reparatie-ir-section-v1-273

Compressor reparatie aan alle merken en type compressoren

Heeft u te weinig druk? Of start de compressor helemaal niet op? Dit soort klachten betekent niet altijd dat uw compressor defect is. Soms is er iets met de elektriciteit, soms is er ergens lucht lekkage. Mocht er desondanks toch meer aan de hand zijn dan kunnen onze servicemonteurs vaak dezelfde dag nog bij u aanwezig zijn om de compressor reparatie uit te voeren. Van Elewout voert compressor reparaties uit aan alle merken en soorten compressoren in heel Nederland maar ook ver daarbuiten. Wij rijden of vliegen naar u toe. Staat uw compressor nu stil? Maak direct een afspraak voor een service engineer voor uw compressor.

Compressor monteur

Om een goede reparatie uit te voeren aan een compressor is kennis, ervaring en zijn de juiste gereedschappen nodig. Alle compressor monteurs bij van Elewout zijn hoog opgeleid en gecertificeerd voor het werken aan hoge en lagedruk toestellen. Daarnaast krijgen de monteurs fabriek specifieke opleidingen. Wij repareren hierdoor compressoren van alle bekenden merken zoals Atlas Copco, Kaeser, Compair, Ingersoll Rand en Alup maar ook aan de minder bekende merken. Geeft uw compressor geen druk meer? Bel direct met onze service afdeling.

compressor-reparatie-ir-section-v1-275
compressor-reparatie-ir-section-v1-277

Compressor monteren, snel en vakkundig

Als uw compressor stil staat wilt u natuurlijk snel en bij voorkeur vandaag nog worden geholpen. Het mobiele service team van van Elewout is dagelijks onderweg in heel Nederland. Na uw telefonische melding plant onze servicedienst direct en vaak nog dezelfde dag de dichtstbijzijnde monteur voor u in. Een compressor storing is vervelend en onverwacht daarom is snel reageren en oplossen onze kerncompetentie. Probeer het nu zelf en neem contact op met onze servicedienst.

Uw compressorspecialist

Onze technici geven u graag advies

 

Neem contact op

 

Wij bieden al 50 jaar de beste compressoren voor professioneel gebruik. In heel Nederland leveren wij alles op het gebied van perslucht en gascompressie. Neem direct contact op of laat een bericht achter via ons contactformulier. Wij staan u graag persoonlijk te woord!

Meer informatie nodig?

Veelgestelde vragen

Heeft u een andere vraag?

U kunt nu direct in contact komen met onze ervaren medewerkers. Voor al uw vragen en advies over de juiste compressor keuze, persluchtkwaliteit en over hoe uw compressor persluchtinstallatie er uit moet komen zien. Ook voor reparatie of service van uw compressor.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Het team van Van Elewout staat voor u klaar om al uw vragen direct te beantwoorden.

compressor-reparatie-ir-section-v1-287

Hoe kun je zoveel mogelijk storingen voorkomen aan een compressor?

Het storingsvrij functioneren van een compressor hangt af van verschillende factoren. De belangrijkste factoren zijn dat enerzijds het preventief onderhoud vakkundig en op tijd wordt uitgevoerd. Als 2e en net zo belangrijke factor is het van belang dat de compressor op een goede plaats is geïnstalleerd met voldoende ruimte en voldoende koeling.

Kunnen jullie alle originele onderdelen leveren van elk merk compressor?

Jazeker. Door onze bijna 50 jaar lange ervaring in de compressor markt hebben wij zeer goede contacten met vrijwel iedere compressor fabrikant. Wij halen onze onderdelen zowel uit binnen als buitenland. Alles om te zorgen dat uw compressor altijd probleemloos functioneert.