Service contract

Uw partner voor periodiek preventief onderhoud en reparatie van alle soorten en merken compressoren.

Van Elewout uw onderhoudspartner

Compressoren service overeenkomst

Betrouwbaarheid bij een persluchtinstallatie is essentieel. Adequaat, periodiek onderhoud vergroot de continuïteit van uw bedrijfsvoering. U kunt kiezen uit een grote verscheidenheid aan abonnementsvormen variërend van inspectie tot all-in. Met onze ervaring en specialisatie van bijna 50 jaar compressor onderhoud zijn wij bekend met ieder merk en type compressor.

service-contract-ir-section-v1-373

Compressor service contract

Het belangrijkste onderdeel of resultaat van een service contract is een 100% betrouwbare installatie. Dit realiseren wij door gebruik te maken van betrouwbare en originele onderdelen, hoog opgeleide en gecertificeerde technici en de inzet van de modernste apparatuur en gereedschappen. Daarbovenop garanderen wij u vervangende compressoren in geval van calamiteiten. Wij overleggen graag met u over een contract dat precies uw behoefte invult. Neem contact met ons op zodat we samen met u kunnen kijken welke mogelijkheden er zijn.

Duurzaamheid en compressor onderhoud

Compressoren zijn grote energieverbruikers in een productieproces. Correct en goed onderhoud zorgt er voor dat uw compressor optimaal efficiënt blijft functioneren. Vrijwel alle fabrikanten schrijven het gebruik van originele onderdelen voor om de prestaties van de compressoren maximaal te behouden gedurende de gehele levensduur. Van Elewout biedt u toegang tot alle originele onderdelen voor compressoren maar ook van vergelijkbare onderdelen met dezelfde kwaliteit. Met onderdelen die voldoen aan de fabriekspecificaties bespaart u niet alleen energie maar ook verhoogd u ook de betrouwbaarheid van uw compressorinstallatie. De specialisten bij van Elewout helpen u graag verder met de optimalisatie van uw compressoronderhoud.

service-contract-ir-section-v1-375
service-contract-ir-section-v1-377

Voordelen van professioneel onderhoud

Uw voordelen met een compressor service contract bij van Elewout:

24/7 Onderhoud en reparatie aan uw compressor:
Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar

De Beste service monteurs:
Ervaren en deskundige compressor monteurs

Korting op materialen:
U ontvangt tot wel 10% korting op materialen die worden gebruikt.

Gegarandeerde onderdelen beschikbaarheid:
Onderdelen voor de eerstvolgende servicebeurt zijn altijd voor u op voorraad.

Opname van uw compressor in ons Van Elewout Service Systeem:
Een modern database bestand waar alle historie van uw compressor digitaal wordt opgeslagen en inzichtelijk wordt voor u en onze technici.

Door professioneel onderhoud regelmatig uit te voeren zal de betrouwbaarheid van uw compressor aanmerkelijk worden verhoogd.

Van Elewout Kompressoren biedt meer dan alleen service

Onze service uitgelicht

Uw compressorspecialist

Onze technici geven u graag advies

Neem contact op

 

Wij bieden al 50 jaar de beste compressoren voor professioneel gebruik. In heel Nederland leveren wij alles op het gebied van perslucht en gascompressie.

Neem direct contact op of laat een bericht achter via ons contactformulier. Wij staan u graag persoonlijk te woord!

Meer informatie nodig?

Veelgestelde vragen

Heeft u een andere vraag?

U kunt nu direct in contact komen met onze ervaren medewerkers. Voor al uw vragen en advies over de juiste compressor keuze, persluchtkwaliteit en over hoe uw compressor persluchtinstallatie er uit moet komen zien. Ook voor reparatie of service van uw compressor.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Het team van Van Elewout staat voor u klaar om al uw vragen direct te beantwoorden.

service-contract-ir-section-v1-398

Kan ik onderhoud afroepen zonder service contract?

Jazeker. Onze servicedienst is uiteraard ook voor u beschikbaar zonder contract. Veel van onze klanten laten jaarlijks preventief onderhoud uitvoeren zonder verdere contractuele verplichtingen. Maar ook staan wij voor u klaar als uw compressor defect en uw compressor een reparatie nodig heeft. Probeer het zelf en bel nu met onze service afdeling.

Wordt in een service contract ook de verplichte persluchtketel keuring uitgevoerd?

Met een servicecontract bent u er zeker van dat alle componenten van uw persluchtinstallatie voldoen aan alle wettelijke eisen. Perslucht drukvaten vallen onder het Warenwet Besluit Drukapparatuur. Indien uw persluchtketel onder de grenswaarde valt van externe keuringsplicht kunnen wij uw verplichte keuring uitvoeren als deskundige. Indien uw drukvaten boven de grenswaarde vallen zullen wij een een Erkende Keurings instantie (NL-CBI) voor u inhuren en begeleiden bij de werkzaamheden. Al deze zaken kunnen onderdeel uitmaken van uw compressor service contract.

Meer informatie over Service contract?

Stel uw vraag via het onderstaande formulier:

Uw verzoek wordt doorgestuurd naar een medewerker die uw verzoek in behandeling zal nemen.