Welke compressor kopen?

Ontdek onze kennisbank

De beste compressor voor u is de compressor die exact past bij uw persluchtverbruik, betrouwbaar is en zuinig omgaat met energie. Welke compressor kopen? Een aantal gegevens zijn noodzakelijk om te verzamelen. Wat wordt het luchtverbruik? Welke werkdruk is noodzakelijk? En wat wordt de gebruiksintensiviteit? De meest voorkomende typen perslucht compressoren zijn schroefcompressoren en zuigercompressoren. 

Soorten compressoren

Wat zijn de beste compressors? Lage druk compressoren tot 13 bar voor het comprimeren van lucht komt men in bijna ieder bedrijf tegen. Schroefcompressoren zijn hiervoor met name geschikt voor industrieën en productie-ondernemingen waar continue perslucht wordt verbruikt. De zuigercompressor is ideaal in situaties waar er minder intensief gebruikt wordt gemaakt van perslucht. De zuiger compressor is hierdoor altijd paraat met lage onderhoudskosten. 

welke-compressor-kopen-ir-section-v1-31

Beste Compressor

De beste compressor is een samenspel van een kwalitatief hoogwaardig gefabriceerde compressor (een A-merk), ruime veelomvattende garantie voorwaarden en een service team dat 24 uur per dag voor u klaar staat. Al deze componenten biedt van Elewout kompressoren u aan. Neem vandaag nog contact op met het Van Elewout team en ontdek onze mogelijkheden. 

 

Terug naar kennisbank

 

welke-compressor-kopen-ir-section-v1-33

Uw compressorspecialist

Onze technici geven u graag advies

 

Neem contact op

 

Wij bieden al 50 jaar de beste compressoren voor professioneel gebruik. In heel Nederland leveren wij alles op het gebied van perslucht en gascompressie. Neem direct contact op of laat een bericht achter via ons contactformulier. Wij staan u graag persoonlijk te woord!

welke-compressor-kopen-ir-section-v1-35

Op zoek naar meer informatie?

Naar veelgestelde vragen Naar kennisbank