ABC compressoren

Uw partner voor een betrouwbare PET flessen compressoren en CO2 compressoren 100% olievrij

Uw vertrouwde ABC compressors partner

ABC compressoren

Zegt u olievrije zuigercompressor dan zegt u ABC compressor. Industriële olievrije compressie tot hoge drukken. ABC compressoren is wereldwijd marktleider in compressoren voor de productie van PET flessen en CO2 compressoren. De robuuste en betrouwbare zuigercompressie techniek bewijst zich ook in het comprimeren van gassen zoals bijvoorbeeld CO2. Van Elewout is uw officiële ABC partner voor Noord Europa. De toepassingen zijn zeer divers. Interesse? Laat u uitgebreid informeren over de mogelijkheden in uw bedrijf en maak een afspraak met onze productspecialisten.

 

Bekijk producten

 

abc-ir-section-v1-469
abc-ir-section-v1-482

ABC PET-compressoren

Om PET flessen te produceren zijn er compressoren nodig die minimaal 40 bar olievrije perslucht kunnen produceren. Grote aantallen produceren betekent evenzo grote compressoren. De Horizon lijn van ABC is hiertoe speciaal ontworpen. Perfecte zuigercompressoren met een einddruk van 40 bar. 100% absoluut olievrij. Door een onderhoudsinterval van 8000 draaiuren en de beste efficiency in de markt verkrijgbaar, is ABC wereldmarktleider op dit gebied. Interesse in een PET flessen compressor? Maak vandaag nog een afspraak met onze productspecialist.

ABC CO2 compressoren

Vele industriële toepassingen zijn denkbaar voor het comprimeren van CO2, bijvoorbeeld bij de productie van koudijs, bierproductie, frisdranken en veel voedselmiddelen. Een 100% olievrije compressor is hierbij onmisbaar. De betrouwbaarheid en lage operationele kosten van de ABC compressoren maken het grote verschil. Een aantoonbare 10% besparing op energiekosten is voor iedereen interessant. De juiste compressor selecteren bij uw productieprocess is specialistenwerk, de productspecialisten van Van Elewout Kompressoren helpen u graag.

abc-ir-section-v1-484
abc-ir-section-v1-486

ABC compressoren en Van Elewout

Van Elewout biedt u uitsluitend de best passende en de beste kwaliteit producten. Ontstaan in 1943 en nog steeds blijft ABC investeren in de langetermijnrelaties met zijn klanten, door niet alleen de producten te leveren die het best zijn aangepast aan hun behoeften, maar deze gedurende hun hele levenscyclus te begeleiden. Tegelijkertijd kan ABC maatwerkoplossingen bieden voor elke toepassing. Alle technici van van Elewout zijn getraind door ABC compressors en gecertificeerd voor het uitvoeren van werkzaamheden aan uw ABC compressoren. Onderhoud nodig? Bel nu direct en maak vandaag nog een afspraak.

Meer informatie nodig?

Veelgestelde vragen

Wat is een is een PET compressor?

Voor het produceren van PET Flessen is perslucht nodig. Een pet fles is een kunstof verpakking fles die we kennen van frisdranken. De Petfles die vervaardigd is uit polyethyleentereftalaat. Dit is een polyester kunststof. Dit materiaal is een een zeer goed thermoplast en dus zeer eenvoudig vervormbaar onder verhitting. De Pet Flessen worden gevormd onder een druk van 40 bar. De perslucht dient droog en olievrij te zijn en een constante druk bezitten.

abc-ir-section-v1-488

Wat is een CO2 compressor?

Een CO2 compressor wordt vaak gebruikt bij bierbrouwerijen voor het hergebruik van CO2. De compressoren zuigen de CO2 uit het productieproces aan en comprimeren het naar 20 bar. Een CO2 compressor is altijd olievrij. ABS compressors fabriceert CO2 compressoren al sinds begin jaren 70 en is wereldwijd marktleider is CO2 compressie. Een CO2 compressor is een maatproduct. Neem contact op met onze CO2 specialist binnen het van Elewout team en laat u uitgebreid voorlichten.

Heeft u een andere vraag?

U kunt nu direct in contact komen met onze ervaren medewerkers. Voor al uw vragen en advies over de juiste compressor keuze, persluchtkwaliteit en over hoe uw compressor persluchtinstallatie er uit moet komen zien. Ook voor reparatie of service van uw compressor.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Het team van Van Elewout staat voor u klaar om al uw vragen direct te beantwoorden.