BAUER Hogedruk compressoren

Superieure kwaliteit hogedruk compressoren en booster compressoren van 90 tot 550 bar.

Uw vertrouwde Bauer compressoren partner

Bauer compressoren

Als officieel partner van Bauer kompressoren GmbH voor de Benelux krijgt u via van Elewout toegang tot een vrijwel eindeloos programma hogedruk compressoren voor elke industriële toepassing. De Duitse kwaliteit van Bauer is onmiskenbaar. Bauer compressoren heeft als marktleider altijd de nieuwste innovaties waardoor uw productie proces nog verder kan worden geoptimaliseerd.

 

Bekijk producten

 

bauer-ir-section-v1-522

Ontdek onze Bauer compressoren

Populaire Bauer compressoren

bauer-ir-section-v1-533

Bauer met de kwaliteit in het DNA

De hogedruk compressoren van het Duitse fabrikaat Bauer worden in de industrie daar ingezet waar continuïteit, betrouwbaarheid en veiligheid hand in hand gaan. Zowel de duikprofessonals als de brandweer vertrouwen dag in en uit op de kwaliteit van de ademluchtcompressoren van Bauer. Bauer Kompressoren is al sinds 1946 fabrikant van professionele en betrouwbare zuigercompressoren. Neem direct contact op voor een gesprek met een van onze Bauer productspecialisten. 

Bauer compressor 300 bar

De moderne en efficiënte Bauer compressorblokken zijn zowel in 3- als 4-traps versies beschikbaar. De Bauer compressoren zijn geschikt voor lucht, ademlucht en verschillende gassen. Een bauer compressor 300 bar is in verschillende uitvoeringen leverbaar. Geluidgedempt, voor bijvoorbeeld het vullen van ademlucht cilinders maar ook voor industriële toepassingen. Hogedruk compressoren voor lucht, gas, stikstof, argon, helium enz. Het Van Elewout team helpt u en ontzorgd u bij de keuze van de juiste Bauer compressor.

bauer-ir-section-v1-535
bauer-ir-section-v1-537

Bauer compressor hogedruk installatie

De onder hogedruk gecomprimeerde lucht of gassen kunnen door de Bauer compressoren worden gedroogd en worden gereinigd tot en met ademlucht kwaliteit. De installaties dienen regelmatig preventief te worden onderhouden. Al onze technici zijn door Bauer geautoriseerd en waarborgen daarmee de kwaliteit van de Bauer compressoren. Op zoek naar meer informatie maak vandaag nog een afspraak voor vrijblijvend advies.

Uw compressorspecialist

Onze technici geven u graag advies

 

Neem contact op

 

Wij bieden al 50 jaar de beste compressoren voor professioneel gebruik. In heel Nederland leveren wij alles op het gebied van perslucht en gascompressie. Neem direct contact op of laat een bericht achter via ons contactformulier. Wij staan u graag persoonlijk te woord!

Meer informatie nodig?

Veelgestelde vragen

Leveren jullie alle Bauer compressor onderdelen?

Als de leverancier van Bauer compressoren Nederland heeft Van Elewout Kompressoren de meeste Bauer compressor onderdelen, zoals bijvoorbeeld filterpatronen en onderhoudskits op voorraad. Bauer compressoren zijn van hoge kwaliteit hierdoor gaan deze compressoren vaak erg lang mee. Bauer garandeert onderdelen beschikbaarheid tot 25 jaar na aanschaf. Via Van Elewout Kompresoren heeft u toegang tot alle onderdelen voor uw Bauer compressor. Mail ons hier direct en vraag vandaag nog uw onderdelen aan.

bauer-ir-section-v1-540

Kan een Bauer hogedruk compressor 24 uur per dag continu draaien?

De Bauer compressoren zijn van professionele en industriële kwaliteit. Door olie met druk rond te pompen in de diverse trappen kunnen de Bauer compressoren allen volcontinu worden belast zonder problemen. Voldoende koellucht en periodiek preventief onderhoud zorgen voor de volledige betrouwbaarheid van hogedruk compressor installatie. Laat u professioneel adviseren en vraag het Elewout team voor een vrijblijvend advies.

Heeft u een andere vraag?

U kunt nu direct in contact komen met onze ervaren medewerkers. Voor al uw vragen en advies over de juiste compressor keuze, persluchtkwaliteit en over hoe uw compressor persluchtinstallatie er uit moet komen zien. Ook voor reparatie of service van uw compressor.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Het team van Van Elewout staat voor u klaar om al uw vragen direct te beantwoorden.