Gardner Denver

Uw partner voor betrouwbare perslucht Schroefcompressoren voor alle professionele toepassingen

Uw vertrouwde Gardner Denver partner

Gardner Denver compressoren

Van Elewout compressoren is al sinds 1990 officieel partner van Gardner Denver compressoren. Gardner Denver is een duidelijk A fabricaat en staat garant voor innovatieve en hoog efficiënte producten. Samen met Gardner Denver biedt Van Elewout u zeer betrouwbare compressoren die u efficiënt voorzien van jarenlange probleemloze perslucht.

 

Bekijk producten

 

gardner-denver-ir-section-v1-574
gardner-denver-ir-section-v1-585

Gardner Denver persluchtinstallatie

Door een wereldwijde productie van een zeer uitgebreid programma van Gardner Denver compressoren is er voor iedere persluchtvraag een complete oplossing, ook olievrij. De keuze is te maken van zeer compacte modulaire units op een persluchtketel met perslucht koeldroger in één. Maar ook zeer energie efficiënte schroefcompressoren conventioneel of met variabele speed aangedreven tot wel 300 kW. Onze adviseurs helpen u graag en snel verder met de keuze van de juiste compressor voor uw situatie.

Gardner Denver olievrije compressoren

Speciaal voor kritische toepassingen zoals voedingsmiddelen, drank, gezondheidszorg, chemie, farmacie en toepassingen voor energieopwekking biedt Gardner Denver een complete lijn olievrije schroefcompressoren. Watergeinjecteerd met unieke eigenschappen zoals een zeer lage compressie temperatuur, kleinste footprint in de markt, Speciale geharde coating op de schroefprofielen voor extreem lange levensduur. De enviro air serie is 100% gegarandeerd olievrije perslucht zonder concessies conform de Klasse 0 volgens de IS8573:2010 risicovrij en siliconenvrij. Laat u professioneel bijstaan door onze persluchtadviseurs.

gardner-denver-ir-section-v1-587

Gardner Denver meer dan 150 jaar ervaring

Al meer dan anderhalve eeuw is Gardner Denver een vertrouwde partner voor ’s werelds meest veeleisende en steeds veranderende behoeften op het gebied van perslucht, druk en vacuüm. Uitgerust met het breedste productaanbod in de branche, is Gardner Denver een expert in diverse toepassingen. Door voor Gardner Denver te kiezen, maakt u deel uit van een legendarisch merk dat meer producten in meer toepassingen heeft dan wie dan ook. Alle technici van Van Elewout zijn getraind door Gardner Denver en gecertificeerd voor het uitvoeren van werkzaamheden aan uw Gardner Denver compressor. Onderhoud nodig? Bel nu direct en maak vandaag nog een afspraak

gardner-denver-ir-section-v1-589

Meer informatie nodig?

Veelgestelde vragen

Waarom is een Gardner Denver de beste compressor, beter dan andere merken?

Het fabricaat Gardner Denver is onderdeel van de Gardner Denver/Ingersoll rand groep. De fabrieken staan verdeeld over de gehele wereld met een ongeëvenaarde kwaliteitsstandaard. De compressoren zijn ontworpen zonder compromissen. Dat betekend grote zeer efficiente schroefblokken welke in eigen huis worden geproduceerd. Direct aangedreven zonder tussenkomst van tandwielen of V-snaar overbrengingen. Tot slot geeft Gardner Denver 5 jaar volledige garantie en tot wel 10 garantie op het schroefblok.

gardner-denver-ir-section-v1-591

Verhuren jullie of leasen jullie ook compressoren?

Jazeker, Alle compressoren van Garder Denver maar ook van andere fabrikaten zijn beschikbaar voor de verhuur voor kortere termijnen. Maar ook voor lange termijn oplossing biedt van Elewout u alle oplossingen voor het gebruik van de installatie in plaats van het bezit. De Van Elewout lease compressor afdeling helpt u graag verder voor het leasen van een compressor installatie op maat voor langere termijn. Neem vandaag nog contact op.

Heeft u een andere vraag?

U kunt nu direct in contact komen met onze ervaren medewerkers. Voor al uw vragen en advies over de juiste compressor keuze, persluchtkwaliteit en over hoe uw compressor persluchtinstallatie er uit moet komen zien. Ook voor reparatie of service van uw compressor.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Het team van Van Elewout staat voor u klaar om al uw vragen direct te beantwoorden.