Parker

Uw partner voor betrouwbare perslucht filters, perslucht droging en persluchtleidingwerken voor alle professionele toepassingen.

Uw vertrouwde Parker partner

Parker filters

Parker filters en pneumatiek en Van Elewout is al jaren een perfecte combinatie. Met de producten van Parker haalt u net dat stukje betere kwaliteit in huis wat u graag wilt hebben. Dit betekend betere prestaties, langere levensduur en extra duurzaam door extra laag energieverbruik van uw compressorinstallatie. Laat u uitgebreid informeren over de mogelijkheden in uw bedrijf en maak een afspraak met onze persluchtadviseurs.

 

Bekijk producten

 

parker-ir-section-v1-670
parker-ir-section-v1-682

Perslucht gevalideerd op het hoogste kwaliteitsniveau

Een moderne perslucht installatie voldoet aan de laatste normen en eisen. Met de persluchtkoeldrogers, adsorptiedrogers, filters en aktiefkool kolommen van het fabricaat parker heeft u een gegarandeerd en gevalideerd perslucht kwaliteits systeem. Door continue innovatie en productverbetering een betrouwbaar en energie zuinige persluchtinstallatie. Laat uw persluchtinstallatie door het team van van Elewout samenstellen en profiteer van alle kennis en ervaring.

Parker van ademluchtfilter tot persluchtleiding

Na het comprimeren moet de perslucht nog worden geconditioneerd en worden getransporteerd. Met de Parker drogers en filters kan uw perslucht extreem droog en olievrij worden gemaakt. Zelfs nog schoner en droger als de meest strenge medicinale ademluchtnorm, zie onze ademluchtfilters. Om deze perslucht op de juiste druk direct beschikbaar te hebben op elke productieplek is een goed gedimensioneerd persluchtleidingnet noodzakelijk. Parker Transair is de uitvinder van de aluminium leidingsystemen die 10 jaar wordt gegarandeerd met de laagste luchtweerstand verkrijgbaar in de markt. Een leidingnet benodigd professioneel advies, maak een afspraak met een van onze persluchtadviseurs.

parker-ir-section-v1-684
parker-ir-section-v1-686

Parker meer dan 100 jaar ervaring

De geschiedenis van Parker strekt zich uit over een periode van meer dan 100 jaar van technologische veranderingen. Opgericht in 1918, illustreert de evolutie van de Parker Appliance Company tot Parker Hannifin Corporation een schat aan innovatie. De Parker producten hebben positief bijgedragen in de verbetering van defensie producten, vliegtuigindustrie maar ook de ruimtevaart. De toonaangevende toekomst is verzekerd door Parker’s traditie van uitmuntendheid. Alle technici van Van Elewout zijn getraind door Parker en gecertificeerd voor het uitvoeren van werkzaamheden aan uw parker filters en downstream equipment. Onderhoud nodig? Bel nu direct en maak vandaag nog een afspraak.

Meer informatie nodig?

Veelgestelde vragen

Welke persluchtfilters heb ik nodig?

Deze is vraag is niet eenvoudig met 1 antwoord te beantwoorden. Het belangrijkste is om te weten welke kwaliteit perslucht u nodig heeft. Als u bijvoorbeeld de classificering volgens de ISO 8573:2010 weet, is hier met het Parker filters programma altijd een goede oplossing leverbaar. Goede gefilterde perslucht is het behoud van uw apparatuur en waarborgt de probleemloze werking hiervan. Vraag het Van Elewout Team om advies en neem vandaag nog contact op.

parker-ir-section-v1-688

Hoe kun je energie besparen met filtratie?

Perslucht Filters van hoge kwaliteit van het juiste formaat geven veel minder weerstand en veroorzaken veel minder drukval. Dit betekend een mogelijke energiebesparing van 7 tot 10 %. Maar ook met de juiste keuze van uw perslucht droger zijn enorme besparingen te behalen. Denk hierbij aan dauwpunt gestuurde adsorptiedrogers, warmte gegenereerde adsorptiedrogers met behulp van compressorwarmte en bijvoorbeeld de door Parker speciaal uitgevonden tandemdrogers met een dauwpunt van -40 0C met een spoellucht verlies van slechts 2%.Het loont zeker de moeite om deze zaken eens met een specialist door te nemen, onze technici staan voor u klaar.

Heeft u een andere vraag?

U kunt nu direct in contact komen met onze ervaren medewerkers. Voor al uw vragen en advies over de juiste compressor keuze, persluchtkwaliteit en over hoe uw compressor persluchtinstallatie er uit moet komen zien. Ook voor reparatie of service van uw compressor.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Het team van Van Elewout staat voor u klaar om al uw vragen direct te beantwoorden.