Betonspuitmachine

De mobiele compressor is de meest efficiënte en betrouwbare oplossing voor alle werkzaamheden in het veld.

Van Elewout uw perslucht partner

Betonspuitmachines

Mobiele compressoren worden toegepast in de meest veeleisende toepassingen. onze mobiele compressoren zijn voorzien van de laatste euro 5 motoren waardoor deze mobiele compressoren buiten zuinig brandstofverbruik ook in de steden gebruikt mogen worden. Door de slimme manier van comprimeren (turbocompressoren )kunnen grote volumes in kleinere behuizingen worden gebouwd. Het Elewout team ontzorgd u, adviseert u en onderhoud uw mobiele compressor voor een optimaal resultaat.

 

Bekijk producten

 

Uw compressorspecialist

Onze technici geven u graag advies

 

Neem contact op

 

Wij bieden al 50 jaar de beste compressoren voor professioneel gebruik. In heel Nederland leveren wij alles op het gebied van perslucht en gascompressie. Neem direct contact op of laat een bericht achter via ons contactformulier. Wij staan u graag persoonlijk te woord!

Meer informatie nodig?

Veelgestelde vragen

Heeft u een andere vraag?

U kunt nu direct in contact komen met onze ervaren medewerkers. Voor al uw vragen en advies over de juiste compressor keuze, persluchtkwaliteit en over hoe uw compressor persluchtinstallatie er uit moet komen zien. Ook voor reparatie of service van uw compressor.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Het team van Van Elewout staat voor u klaar om al uw vragen direct te beantwoorden.

betonspuitmachine-ir-section-v1-873