Mobiele compressor

De mobiele compressor is de meest efficiënte en betrouwbare oplossing voor alle werkzaamheden in het veld.

Van Elewout uw perslucht partner

Mobiele compressoren

Mobiele compressoren worden toegepast in de meest veeleisende toepassingen. onze mobiele compressoren zijn voorzien van de laatste euro 5 motoren waardoor deze mobiele compressoren, naast een laag brandstofverbruik, ook in de steden gebruikt mogen worden. Door de slimme manier van comprimeren (turbocompressoren )kunnen grote volumes in kleinere behuizingen worden gebouwd. Het Elewout team ontzorgd u, adviseert u en onderhoud uw mobiele compressor voor een optimaal resultaat.

 

Bekijk producten

 

mobiele-compressor-ir-section-v1-1092

Mobiele compressoren

Mobiele compressoren worden toegepast in allerlei gebieden. Van het leggen van leidingen onder de grond tot het prepareren van skipistes. Het is daarom van enorm belang om eerst te bepalen in welke omstandigheden gaat de mobiele compressor werken en welke eisen stelt de opdrachtgever. Van Elewout helpt u graag verder met het kiezen en juist samenstellen van uw mobiele compressor.

Mobiele compressor vervoeren

Mobiele compressoren worden niet altijd zoals iedereen ze kent op een onderstel met een of twee assen achter een auto of vrachtwagen vervoerd. De compair mobiele compressoren hebben de optie om uitgevoerd te worden op ski’s of slede zodat deze op een vrachtwagen of schip gemonteerd kan worden. Alle uitvoeringen zijn geschikt voor alle weersomstandigheden.

mobiele-compressor-ir-section-v1-1094
mobiele-compressor-ir-section-v1-1096

Mobiele luchtcompressor

Mobiele diesel compressoren zijn toepasbaar in vele situaties hierom is er door compair een scala aan opties uitgebracht. Voor bijvoorbeeld stralen en het verspuiten van spuitbeton moet de lucht relatief droog zijn hiervoor kan een nakoeler worden gekozen, cycloonafscheider en eventuele filters. Voor het werken op een chemische plant of raffinaderij moet een vonkenvanger worden gemonteerd. Op alle mobiele compressoren kan tegenwoordig een stroomgenerator worden gebouwd in dit geval is er ook 230 Volt aanwezig. Kijk voor alle opties in de productspecificatie van mobiele compressoren.

Uw compressorspecialist

Onze technici geven u graag advies

 

Neem contact op

 

Wij bieden al 50 jaar de beste compressoren voor professioneel gebruik. In heel Nederland leveren wij alles op het gebied van perslucht en gascompressie. Neem direct contact op of laat een bericht achter via ons contactformulier. Wij staan u graag persoonlijk te woord!

Meer informatie nodig?

Veelgestelde vragen

Wanneer moet een mobiele compressor RDW gekeurd woerden?

De wegenverkeerswet stelt dat indien aanhanger inclusief lading vanaf 750 kg een eigen kenteken moet hebben en RDW gekeurd te zijn.

mobiele-compressor-ir-section-v1-1099

Hoeveel brandstof verbruikt een mobiele compressor?

Het brandstofverbruik is natuurlijk afhankelijk van de capaciteit perslucht die gewenst is echter er is een vuistregel die gehanteerd kan worden namelijk met de inhoud van een volle brandstoftank kan een volledige werkdag gedraaid worden.

Heeft u een andere vraag?

U kunt nu direct in contact komen met onze ervaren medewerkers. Voor al uw vragen en advies over de juiste compressor keuze, persluchtkwaliteit en over hoe uw compressor persluchtinstallatie er uit moet komen zien. Ook voor reparatie of service van uw compressor.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Het team van Van Elewout staat voor u klaar om al uw vragen direct te beantwoorden.