J.A. Becker compressoren

Zuigercompressoren van de “oude stempel" voor professioneel gebruik tegen een interessante prijs

Uw vertrouwde J.A. Becker partner

J.A. Becker compressoren

Als officieel partner van Bauer kompressoren GmbH voor de Benelux krijgt u via van Elewout toegang tot een vrijwel eindeloos programma hogedruk compressoren voor elke industriële toepassing. De Duitse kwaliteit van Bauer is onmiskenbaar. Bauer compressoren heeft als marktleider altijd de nieuwste innovaties waardoor uw productie proces nog verder kan worden geoptimaliseerd.

 

Bekijk producten

 

jab-becker-ir-section-v1-598
jab-becker-ir-section-v1-607

Bauer met de kwaliteit in het DNA

De hogedruk compressoren van het Duitse fabrikaat Bauer worden in de industrie daar ingezet waar continuïteit, betrouwbaarheid en veiligheid hand in hand gaan. Zowel de duikprofessonals als de Brandweer vertrouwen dag in en uit op de kwaliteit van de ademluchtcompressoren van Bauer. Bauer Kompressoren is al sinds 1946 fabrikant  in Professionele en betrouwbare zuigercompressoren.Neem direct contact op voor een gesprek met een van onze Bauer productspecialisten. 

Bauer compressor 300 bar

De moderne en efficiënte Bauer compressorblokken zijn zowel in 3- als 4-traps versies beschikbaar. De Bauer compressoren zijn geschikt voor lucht, ademlucht en verschillende gassen. Een bauer compressor 300 bar is in verschillende uitvoeringen leverbaar. Geluidgedempt, voor bijvoorbeeld het vullen van ademlucht cilinders maar ook voor industriële toepassingen. Hogedruk compressoren voor Lucht, Gas, stikstof, Argon, helium enz. Het Van Elewout team helpt u en ontzorgt u bij de keuze van de juiste Bauer compressor.

jab-becker-ir-section-v1-609
jab-becker-ir-section-v1-611

Bauer compressor Hogedruk installatie

De onder hogedruk gecomprimeerde lucht of gassen kunnen door de Bauer compressoren worden gedroogd en worden gereinigd tot en met Ademlucht kwaliteit. De installaties dienen regelmatig preventief te worden onderhouden. Al onze technici zijn door Bauer geautoriseerd en waarborgen daarmee de kwaliteit van de Bauer compressoren. Op zoek naar meer informatie maak vandaag nog een afspraak voor vrijblijvend advies.

Meer informatie nodig?

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen een Josval en ieder ander merk zuigercompressor?

Josval is een Spaans fabricaat, eigendom van de familie van de originele oprichters. De fabricage vindt volledig plaats in eigen fabrieken. Betere kwaliteit voor een Door gebruik te van gietijzeren cilinders, naaldlagers en hoge kwaliteit kleppen zijn de Josval compressorblokken het meest efficiënt in de markt. Van het aangezogen volume wordt maar liefst 83% omgezet in perslucht.

jab-becker-ir-section-v1-613

Kan een Josval zuigercompressor volcontinue draaien?

Nee, een luchtgekoelde zuigercompressor zonder oliepompsysteem zoals de Josval compressoren hebben 50 tot 60 % belasting interval. Dit betekend in de praktijk dat de compressor bijvoorbeeld 15 minuten draait en daarna weer 15 rust krijgt dit is vooral nodig om af te koelen. Houdt hier goed rekening mee met de keuze van de capaciteit van de zuigercompressor.

Heeft u een andere vraag?

U kunt nu direct in contact komen met onze ervaren medewerkers. Voor al uw vragen en advies over de juiste compressor keuze, persluchtkwaliteit en over hoe uw compressor persluchtinstallatie er uit moet komen zien. Ook voor reparatie of service van uw compressor.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Het team van Van Elewout staat voor u klaar om al uw vragen direct te beantwoorden.