Novair

Uw partner voor een betrouwbare stikstof- of zuurstofgenerator voor alle industriële en medicinale toepassingen

Uw vertrouwde Novair partner

Novair stikstof- en zuurstofgenerator

De stikstof generatoren van Novair, voorheen Noxerior stikstof generator zijn het resultaat van een jarenlange ervaring en innovatieve product ontwikkeling. Novair sinds 1977 een specialist op het gebied van medische gas producten. Noxerior een samen voeging van de woorden Nitrogen generator, Oxgen generator, Superior maakt duidelijk wat de kernwaarde is van deze fabrikant. Laat u uitgebreid informeren over de mogelijkheden in uw bedrijf en maak een afspraak met onze persluchtadviseurs.

 

Bekijk producten

 

novair-ir-section-v1-646

Ontdek de Novair producten

Uitgelichte Novair stikstofgeneratoren en zuurstofgeneratoren

novair-ir-section-v1-657

Novair stikstof generator

In de fabriek van het voormalige Noxerior worden de PSA en membraan stikstofgeneratoren geproduceerd die garant staan voor de beste kwaliteit in de markt. Volledig uitgevoerd in RVS. Eenvoudige capaciteit uitbreiding door de gepatenteerde modulaire opbouw. Extreem hoge opbrengsten door gepatenteerde vullingen. En voorzien van de laatste technieken zoals de Siemens S7 PLC met kleuren display. De betrouwbaarheid van deze systemen zijn ongekend met zeer lage onderhoudskosten. Stikstof van lage tot hogedruk en van 95% tot 99.999% reinheid is continue beschikbaar. Maak een afspraak en bekijk hoe groot uw besparing is ten opzichte van uw huidige stikstof flessen of vloeibare stikstof.

Novair zuurstofgenerator

Zelf zuurstof produceren geeft veel voordelen. Denk hier aan het continue aanwezig zijn van zuurstof, geen noodzaak om zuurstof op te slaan en besparing in tijd en geld. De zuurstof generatoren van Novair zijn net als de stikstof generatoren modulair opgebouwd zodat capaciteits uitbreiding eenvoudig is. Standaard zijn de zuurstofgeneratoren uitgerust met een continue O2 sensor voor online kwaliteitsbewaking. Naast de industriële toepassingen zijn de zuurstof generatoren ook beschikbaar voor medicinale toepassingen. Een zuurstofgenerator benodigd professioneel advies, maak een afspraak met een van onze persluchtadviseurs.

novair-ir-section-v1-659
novair-ir-section-v1-661

Novair, Noxerior en Van Elewout

Van Elewout biedt u uitsluitend de best passende en de beste kwaliteit producten. Novair opgericht in 1977 en Noxerior enkele jaren daarvoor. Met de samensmelting van beide merken in 2016 werd er verder geïnnoveerd aan vooral product verbeteringen en efficiency verbetering. Van Elewout is al meer als 10 jaar geleden de samenwerking aangegaan en dat heeft al vele mooie installaties opgeleverd zowel stikstofgeneratoren als zuurstof generatoren. Alle technici van van Elewout zijn getraind door Novair en gecertificeerd voor het uitvoeren van werkzaamheden aan uw stikstof generator en zuurstof generator. Onderhoud nodig? Bel nu direct en maak vandaag nog een afspraak.

Meer informatie nodig?

Veelgestelde vragen

Welke persluchtkwaliteit is nodig voor een stikstofgenerator?

Uniek zijn de Novair zuurstof en stikstofgeneratoren voor wat betreft de eis aan de perslucht. Deze vraag is niet eenvoudig met 1 antwoord te beantwoorden. Het belangrijkste is om te weten welke kwaliteit perslucht u nodig heeft. Als u bijvoorbeeld de classificering volgens de ISO 8573:2010 weet, is hier met het Parker filters programma altijd een goede oplossing leverbaar. Goede gefilterde perslucht is het behoud van uw apparatuur en waarborgt de probleemloze werking hiervan. Vraag het Van Elewout Team om advies en neem vandaag nog contact op.

novair-ir-section-v1-663

Hoe veel geld kan ik besparen met een stikstof generator?

Indien u kiest voor een stikstof generator in plaats van een stikstof pakket of in plaats van vloeibare stikstof heeft u te maken met een investering. De stikstofgenerator verbruikt perslucht en dus energie. Afhankelijk van de stikstof reinheid die nodig is is de terugverdientijd verschillend. Als vuistregel kunt u rekenen met een terugverdientijd tussen 2 en 4.5 jaar. De installatie gaat uiteraard veel langer mee dan dat. Bent u ook nieuwsgierig geworden naar uw mogelijke besparing? Maak een afspraak met onze stikstof specialisten.

Heeft u een andere vraag?

U kunt nu direct in contact komen met onze ervaren medewerkers. Voor al uw vragen en advies over de juiste compressor keuze, persluchtkwaliteit en over hoe uw compressor persluchtinstallatie er uit moet komen zien. Ook voor reparatie of service van uw compressor.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Het team van Van Elewout staat voor u klaar om al uw vragen direct te beantwoorden.