Champion compressoren

Uw partner voor betrouwbare perslucht Schroefcompressoren voor alle professionele toepassingen.

Van Elewout uw vertrouwde Champion partner

Champion compressoren

Van Elewout Kompressoren is al sinds 1990 officieel partner van Champion compressoren. Champion staat voor een no-non sense fabrikaat voor een scherpe prijs. Samen met Champion biedt van Elewout u betrouwbare compressoren die u efficiënt voorzien van jarenlange probleemloze perslucht.

 

Bekijk producten

 

champion-ir-section-v1-552
champion-ir-section-v1-561

Champion schoefcompressor installatie

Het programma van de Champion compressoren is zeer compleet en uitgebreid. De keuze is te maken van zeer compacte modulaire units op een persluchtketel met perslucht koeldroger in één. Maar ook zeer energie efficiënte schroefcompressoren conventioneel of met variabele speed aangedreven tot wel 110 kW. Onze adviseurs helpen u graag en snel verder met de keuze van de juiste compressor voor uw situatie.

Champion olievrije scroll compressor

Een scroll compressor is een zeer betrouwbare en efficiënte manier om olievrije perslucht te verkrijgen. Met Champion heeft u meteen het beste in handen wat de markt te bieden heeft, champion scroll compressoren. Absolute 100% olievrije perslucht voor kritische toepassingen zoals Voedsel, drank, gezondheidszorg en toepassingen voor energieopwekking. Vrij van verontreinigingen. Risicovrij. 100% olievrij. De S-serie van olievrije scrollcompressoren van Champion gebruiken nergens olie in de compressor en zijn ISO 8573-1 Klasse 0 gecertificeerd en siliconenvrij, die het hoogst mogelijke luchtkwaliteitsniveau vertegenwoordigt.

champion-ir-section-v1-563
champion-ir-section-v1-565

Onderhoud aan uw champion schroef compressor

De onderhoudsinterval van Champion compressoren is een indrukwekkende 4000 draaiuren voor de meeste uitvoeringen. Dat betekent weinig service bezoeken en champion staat bekend om zijn scherpe prijzen voor de onderhoudsets. Daarmee is uw Champion compressor niet alleen zuinig met energie maar ook met onderhoudskosten Alle technici van Van Elewout zijn getraind door Champion en gecertificeerd voor het uitvoeren van werkzaamheden aan uw Champion compressor. Onderhoud nodig? Bel nu direct en maak vandaag nog een afspraak.

Meer informatie nodig?

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen Gardner Denver en Champion?

Het fabricaat Champion is onderdeel van de Gardner Denver/Ingersoll rand groep. De fabrieken van beide merken zijn verschillend maar staan wel in Europa. De ontwerpafdeling wordt wel door beide gedeeld. De Champion compressoren doen wat kwaliteit betreft niet onder voor de Gardner Denver machines. Gardner Denver compressoren zijn leverbaar met meer opties en mogelijkheden. Het prijsniveau van de Champion is over het algemeen iets lager.

champion-ir-section-v1-567

Hoe is het met de betrouwbaarheid van een Champion compressor?

De Champion compressoren zijn allen professionele machines die ontworpen zijn voor professioneel gebruik. Een Champion kan met gemak 24 uur per dag worden ingezet. Standaard is de garantietermijn 2 jaar deze is zelfs uit te breiden naar 5 jaar. Dat toont toch wel het vertrouwen in het product van de producent. Onze ervaring met dit fabricaat is dan ook absoluut positief, Champion is een zeer betrouwbare compressor.

Heeft u een andere vraag?

U kunt nu direct in contact komen met onze ervaren medewerkers. Voor al uw vragen en advies over de juiste compressor keuze, persluchtkwaliteit en over hoe uw compressor persluchtinstallatie er uit moet komen zien. Ook voor reparatie of service van uw compressor.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Het team van Van Elewout staat voor u klaar om al uw vragen direct te beantwoorden.