Josval compressoren

Uw partner voor betrouwbare perslucht zuigercompressoren voor alle professionele toepassingen

Uw vertrouwde Josval partner

Josval zuigercompressoren

Josval is een Spaanse gerenommeerde fabrikant van hoogwaardige zuigercompressoren voor de industrie. Sinds 1958 produceert deze fabrikant zuigercompressoren van de “oude stempel”, kenmerkend voor deze machines is het lage toerental, gietijzeren cilinders met RVS Kleppen. Betrouwbaarheid en duurzaamheid is wat u van een Josval compressor kunt verwachten. Door het conventionele ontwerp en jarenlange ervaring zijn deze Josval compressoren zeer efficient, 83% effectieve opbrengst. Een logische keuze voor professioneel gebruik tegen een interessante prijs. Samen met Josval biedt van Elewout u zeer betrouwbare zuigercompressoren die u efficiënt voorzien van jarenlange probleemloze perslucht.

 

Bekijk producten

 

josval-ir-section-v1-620
josval-ir-section-v1-633

Josval zuigercompressor persluchtinstallatie

Het principe van comprimeren van lucht in een cilinder door een zuiger is al eeuwen oud. Een zuigercompressor is een bewezen betrouwbare soort compressor. Het is de beste compressor voor kortstondige klussen en hoge drukken. De Josval compressorblokken onderscheiden zich in kwalteit. Bijvoorbeeld de naaldlagers van de krukas, de hoogwaardige RVS kleppen, resulteren in een efficiëntie 83%! Het onderhoud is eenvoudig en voordelig. Een zuigercompressor met persluchtkoeldroger en ketel is zeker een goed alternatief voor vele toepassingen. De keuze van het juiste type is belangrijk laat u goed informeren door onze verkoopadviseurs.

Josval geluidgedempte zuigercompressoren

Een nadeel wat kleeft aan een zuigercompressor is vaak het geluid wat deze compressoren produceren. Om het geluid van een zuigercompressor te dempen is het niet mogelijk zo maar een kastje om de compressor te plaatsen. Een compressor heeft veel frisse lucht nodig voor voldoende koeling. De kunst van een geluid gedempte omkast is speciaal deze combinatie, voldoende koeling het toch het geluid dempen. De Moncayo serie van Josval is hier de kampioen. Heerlijk stil en toch veel perslucht. Laat u professioneel bijstaan door onze persluchtadviseurs.

josval-ir-section-v1-635
josval-ir-section-v1-637

Josval meer dan 70 jaar ervaring

Al vroeg in de jaren 50 van de vorige eeuw besloten José en Valentin hun krachten te bundelen in Zaragoza, Spanje met als doel te fabriceren met superieure kwaliteit ten opzichte van de concurrenten tegen een eerlijke prijs. Net als toen is deze missie nog altijd actueel Josval staat als symbool voor kwaliteit. Van Elewout levert u deze compressoren uit voorraad. Alle technici van Van Elewout zijn getraind door Josval en gecertificeerd voor het uitvoeren van werkzaamheden aan uw zuiger compressor. Onderhoud nodig? Bel nu direct en maak vandaag nog een afspraak.

Meer informatie nodig?

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen een Josval en ieder ander merk zuigercompressor?

Josval is een Spaans fabricaat, eigendom van de familie van de originele oprichters. De fabricage vindt volledig plaats in eigen fabrieken. Betere kwaliteit voor een Door gebruik te van gietijzeren cilinders, naaldlagers en hoge kwaliteit kleppen zijn de Josval compressorblokken het meest efficiënt in de markt. Van het aangezogen volume wordt maar liefst 83% omgezet in perslucht.

josval-ir-section-v1-639

Kan een Josval zuigercompressor volcontinue draaien?

Nee, een luchtgekoelde zuigercompressor zonder oliepompsysteem zoals de Josval compressoren hebben 50 tot 60 % belasting interval. Dit betekend in de praktijk dat de compressor bijvoorbeeld 15 minuten draait en daarna weer 15 rust krijgt dit is vooral nodig om af te koelen. Houdt hier goed rekening mee met de keuze van de capaciteit van de zuigercompressor.

Heeft u een andere vraag?

U kunt nu direct in contact komen met onze ervaren medewerkers. Voor al uw vragen en advies over de juiste compressor keuze, persluchtkwaliteit en over hoe uw compressor persluchtinstallatie er uit moet komen zien. Ook voor reparatie of service van uw compressor.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Het team van Van Elewout staat voor u klaar om al uw vragen direct te beantwoorden.