Persluchttechniek

Uw specialist voor betrouwbare en efficiënte perslucht, persluchtinstallaties en onderdelen

Van Elewout uw persluchtpartner

Persluchttechniek

Persluchttechniek is veel meer dan een compressor. Energieverbruik en persluchtkwaliteit zijn maatgevend. Vaak zijn schroefcompressoren onderdeel van een persluchtinstallaties Onze sales engineers helpen u graag verder met een compressor aanbieding of samenstelling van uw complete persluchtinstallatie.

 

Bekijk producten

 

Uw compressorspecialist

Onze technici geven u graag advies

 

Neem contact op

 

Wij bieden al 50 jaar de beste compressoren voor professioneel gebruik. In heel Nederland leveren wij alles op het gebied van perslucht en gascompressie. Neem direct contact op of laat een bericht achter via ons contactformulier. Wij staan u graag persoonlijk te woord!

persluchttechniek-ir-section-v1-751

Persluchtinstallatie

Een persluchtinstallatie bestaat uit veel componenten zoals een compressor, persluchtfilters, persluchtdroger, persluchtketel en een condensaatafvoer systeem. Vaak zijn een aantal van deze componenten redundant uitgevoerd voor maximale betrouwbaarheid. Maar ook het persluchtleidingnet is een belangrijk onderdeel van een efficiënt en goed functionerende compressorinstallatie. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak met technisch adviseur om uw wensen samen door te nemen.

Compressoren

Het hart van een persluchtinstallatie is uiteraard de compressor. Een juiste compressor kiezen is belangrijk vraag veel aandacht. Een compressor die correct is gekozen voldoet aan de minimale druk, voldoende flow en kwaliteit van de perslucht. Daarnaast moet de compressor efficiënt en zuinig met de energie omgaan. Het Van Elewout team helpt u en ontzorgt u bij de keuze van de juiste perslucht componenten.

persluchttechniek-ir-section-v1-753
persluchttechniek-ir-section-v1-755

Persluchtkwaliteit

Perslucht bevat na het verlaten van de compressor vocht, olie en overige verontreinigingen. Elke toepassing heeft zijn eigen eisen aan de kwaliteit van perslucht. Met ons uitgebreide programma persluchtfilters, perluchtkoeldrogers kunnen wij u garanderen dat uw perslucht voldoet aan de gewenste klasse volgens De ISO 8573: 2010 . Met de olievrije schroefcompressoren is absoluut olievrije perslucht continue beschikbaar.