Ademlucht compressor

Uw partner voor betrouwbare en veilige ademlucht in alle omstandigheden.

Van Elewout uw ademlucht compresor partner

Ademlucht compressor

Van Elewout Kompressoren heeft veiligheid en betrouwbaarheid zeer hoog in het vaandel staan. Met bijna 50 jaar ervaring in de ademlucht systemen kunnen wij u hoogstaande compressoren en een kwalitatieve service bieden. Alle door ons geleverde systemen voldoen aan de laatste normen zoals de CE, EN 12021, Pharmacopoeia en de PED (Pressure Directive Equipment).

 

Bekijk producten

 

Bauer duikcompressor

Van Elewout en Bauer wordt vaak samen in 1 adem genoemd. De ongekende kwaliteit van de Bauer ademlucht duik compressoren passen perfect in kwaliteit van het service apparaat van van Elewout kompressoren. Als officiële partner van Bauer compressoren bent u altijd verzekerd van de laatste technieken. Neem geen risico’s en laat u professioneel adviseren als u een nieuwe ademlucht persluchtinstallatie overweegt door één van onze ademlucht specialisten.

Ademlucht compressor installatie

Een hogedruk ademluchtcompressor installatie kan bestaan uit een complete compressor met vulslangen of uit een combinatie van meerdere compressoren, een hoge druk buffer cylinder pakket, een ademlucht kwaliteits monitoring systeem en vulbalk systeem om meerdere ademluchtcilinders of duikflessen tegelijk te vullen. Van Elewout adviseert, begeleid en realiseert deze projecten volledig in eigen beheer. Nieuwsgierig geworden? Neem vandaag nog contact op.

ademlucht-compressor-ir-section-v1-786
ademlucht-compressor-ir-section-v1-788

Ademlucht schoon, veilig en betrouwbaar

Om te garanderen dat uw ademlucht blijft voldoen aan de ademlucht norm (EN 12021) dient uw ademluchtcompressor regelmatig onderhouden te worden en moet uw compressor en de kwaliteit van uw perslucht minimaal jaarlijks worden gecontroleerd. De technici van Van Elewout zijn allen uitgerust met de meest moderne perslucht analyseapparatuur en zijn volledig geautoriseerd om onderhoud uit te voeren aan uw compressorinstallatie.

Uw compressorspecialist

Onze technici geven u graag advies

 

Neem contact op

 

Wij bieden al 50 jaar de beste compressoren voor professioneel gebruik. In heel Nederland leveren wij alles op het gebied van perslucht en gascompressie. Neem direct contact op of laat een bericht achter via ons contactformulier. Wij staan u graag persoonlijk te woord!

Meer informatie nodig?

Veelgestelde vragen

Hoeveel flessen kan ik met deze duikcompressor tegelijk vullen?

Iedere ademlucht compressor kan meerdere duikflessen of ademluchtcilinders tegelijkertijd vullen. Hoe hoger de gewenste einddruk en hoe meer flessen u aansluit hoe langer het zal duren voordat alle flessen gevuld zijn. Om de vultijd te verkorten kunt u er voor kiezen om een cilinderbufferpakket te installeren tussen de compressor en de vulbalk.

ademlucht-compressor-ir-section-v1-791

Hoe bepaal ik de capaciteit van een ademluchtcompressor?

Een duikcompressor kopen betekent eerst bepalen hoe groot deze moet worden. Om dit te bepalen moet u zich afvragen hoe veel ademluchtcilinders of duikflessen u per dag of binnen een bepaalde periode wilt vullen en wat de einddruk moet worden. Houdt rekening met de restdruk van de cilinders. Het getal in liters per minuut wat uit deze berekening komt is de benodigde vulcapaciteit van uw nieuwe duikcompressor. Vraag altijd deskundig advies aan onze sales engineers.

Heeft u een andere vraag?

U kunt nu direct in contact komen met onze ervaren medewerkers. Voor al uw vragen en advies over de juiste compressor keuze, persluchtkwaliteit en over hoe uw compressor persluchtinstallatie er uit moet komen zien. Ook voor reparatie of service van uw compressor.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Het team van Van Elewout staat voor u klaar om al uw vragen direct te beantwoorden.