Over ons

Uw specialist voor betrouwbare en efficiënte perslucht.

Alles op het gebied van perslucht en gascompressie

Zuigerscompressoren Schroefcompressoren Ademluchtcompressoren Gascompressoren
       
Stikstofgeneratoren Persluchtconditionering Persluchtketels Persluchtleiding

 

      Adres   Openingstijden   E-mail   Telefoon
      Dobbeweg 3b
2254 AG Voorschoten
Postbus 1095
2302 BB Leiden
 

ma - vr: 8:30 - 17:00 uur

 

 

info@elewout.nl   +31 (0)71 561 84 68

Uw compressor specialist

Van Elewout Kompressoren is gevestigd in Voorschoten bij Leiden, en heeft als hoofdactiviteit verkoop van alle soorten en maten compressoren. Van lage druk (3 bar) tot hoge druk (350 bar) kunt u bij ons terecht voor de hoogste kwaliteit compressors. Wij zijn niet alleen thuis in het comprimeren van lucht, maar ook het comprimeren van gas, zoals biogas, aardgas, waterstof, zuurstof, inerte gassen en edelgassen zoals stikstof, helium en argon.

50 Jaar ervaring

Van Elewout Kompressoren is van origine een revisiebedrijf dat is opgericht in 1972 door Ruud van Elewout. In ruim 50 jaar tijd is de organisatie onder leiding van de 2e generatie, beide broers Van Elewout, uitgegroeid tot een professioneel bedrijf, gespecialiseerd in het vinden van een oplossing op maat voor vrijwel elke situatie of toepassing.

Wij investeren doorlopend in de vakkennis van onze medewerkers en blijven op de hoogte van van de laatste ontwikkelingen in de markt op het gebied van duurzaamheid en product efficiëntie, zodat wij onze klanten altijd deskundig advies en service kunnen bieden.

Onze brede kennis en ervaring in ons vakgebied motiveert vele gerenommeerde bedrijven om te kiezen voor Van Elewout Kompressoren als een betrouwbare en meedenkende partner voor hun perslucht en gas compressor installaties. Wij hebben al uiteenlopende installaties mogen verzorgen voor on- en offshore industrie, de luchtvaartindustrie, de productie-industrie, de bouw en diverse overheden.

over-ons-ir-section-v1-698

Al 50 jaar service en onderhoud

De nadruk ligt op een kwalitatief zeer hoogwaardig onderhoud en reparatie aan alle merken compressoren en het leveren van compressor (lucht en gas) installaties. Service en onderhoud verrichten wij geheel merk onafhankelijk aan alle soorten compressoren in heel Nederland. In dit opzicht kunnen wij een ideale partner voor u zijn als aanvulling op de inspectie en dagelijkse onderhoud wat door uw technici verricht wordt.

over-ons-ir-section-v1-700

Personeel en veiligheid

Al onze medewerkers werken volgens de huidige normen en Arbo wet. Al het uitvoerende personeel is in het bezit van een VCA diploma om zodoende de veiligheid van henzelf als die van de klanten te waarborgen.

De medewerkers hebben bij de fabrikanten een interne opleiding genoten voor het onderhoud dat wij uitvoeren aan de betreffende machines. Ook hebben wij voor alle medewerkers een persoonlijk opleidingsplan om nu en in de toekomst te blijven werken volgens de laatste technologie en wettelijke normen. Verder worden de werkzaamheden uitgevoerd volgens procedures welke zijn vastgelegd in ons Kwaliteitshandboek waarvan wij u, indien gewenst, gaarne een kopie van toe kunnen sturen.

Wij besteden voortdurend aandacht aan het verbeteren van werkmethoden en opleidingen van onze werknemers en het in te zetten materieel, zodat we veilig, gezond en milieubewust kunnen werken.

Alleen de beste producten verkrijgbaar in de markt.

Naast het feit dat wij compressor merk onafhankelijk onderhoud kunnen uitvoeren, kunnen wij ook ieder merk en ieder soort compressor leveren.

 

Onze producten

 

Merkonafhankelijk perslucht en compressor advies

Van Elewout Kompressoren adviseert, ontwerpt, levert, onderhoudt en analyseert uw installatie gedurende de gehele levensduur.

Bij Van Elewout Kompressoren kunt u terecht voor onderhoud, reparatie, reviseren en de levering en installatie van complete persluchtsystemen, gasgeneratoren en gascompressoren, ook kant en klaar op een skid of in een container gebouwd.

Neem direct contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

De meest kwalitatieve merken in de markt

De beste compressor merken  onderscheiden zich door een combinatie van de laatste technologiën , hoogwaardig  kwaliteit producten, zeer efficiënt met energieverbruik.

Maar het belangrijkste van het beste compressor merk is een goede lokale vertegenwoordiging en service partner, Zoals van Elewout Kompressoren. Wij zorgen er voor dat uw compressor het beste compressor merk is.

 

Naar onze merken

 

over-ons-ir-section-v1-719

Uw partner op het gebied van duurzaam compressor onderhoud

Net zo belangrijk als de aanschaf is het juiste preventieve onderhoud aan uw compressoren en persluchtinstallatie. Van Elewout biedt u een ervaren hoog gekwalificeerd onderhoudsteam aan.

Dagelijks 24/7 paraat om uw continuïteit te waarborgen. Of om onderhoud luchtcompressoren of onderhoud aan gascompressoren gaat, door het onderhoud uit te voeren conform de voorschriften van de fabrikant wordt de betrouwbaarheid uw compressor maximaal. Professioneel Compressor onderhoud aan alle merken en soorten compressoren.


Naar service en onderhoud

Snel en eenvoudig een compressor bestellen?

Om u nog beter van dienst te zijn hebben wij een webshop geopend. Hier is veel informatie te vinden over schroefcompressoren, olievrije compressoren welke uit voorraad leverbaar zijn en over de installatie en service van deze compressoren. De webshop staat 24-7 voor u klaar.

Door onze toewijding, kwaliteit en service hebben wij in de loop der jaren het importeurschap of vertegenwoordiging verworven voor een groot aantal globale merken die al sinds jaar en dag een begrip in de markt zijn. Naast de producten van onze vaste leveranciers kan Van Elewout uiteraard ook onderdelen leveren van de meeste andere merken.

over-ons-ir-section-v1-722