Adicomp compressoren

Schroefcompressoren voor compressie van Gas. Van 4 Tot 40 bar, en van 2,2 kW tot 1 MW en van 25 tot 6000 M3/hr.

Van Elewout uw vertrouwde Adicomp partner

Adicomp compressoren

Als officieel partner van Adicomp compressoren voor Noord Europa krijgt u via van Elewout toegang tot een vrijwel eindeloos programma van op maat gemaakte gas schroefcompressoren voor elke industriële toepassing. Hoge kwaliteit gascompressoren welke 24 uur per dag jarenlang dienst zullen doen. Adicomp compressoren heeft als marktleider in biogas compressoren altijd de nieuwste innovaties waardoor uw productie proces nog verder kan worden geoptimaliseerd.

 

Bekijk producten

 

adicomp-ir-section-v1-495
adicomp-ir-section-v1-509

Adicomp tailor made solutions

Een gascompressor is het meest efficiënt en betrouwbaar als deze precies passend is in de toepassing. Adicomp staat bekend om zijn tailor made solutions wat letterlijk betekend dat de compressor als een maatpak wordt aangemeten. Indien alle parameters bekend zijn zoals gas samenstelling, inlaat temperatuur, inlaat druk, uitlaat druk, flow enzovoorts kunnen wij voor u een passende compressor laten berekenen. Onze technici geven u graag raad over de meest geschikte specificaties voor uw toepassing. Bij Van Elewout Kompressoren geniet u bovendien van volledige ondersteuning met o.a. technisch onderhoud en back-up van de installatie tot de in werking stelling en nazorg. Zo bieden wij u die specificaties die perfect aansluiten bij uw vereisten. Zoekt u een gascompressor? Neem vandaag nog contact op met onze Adicomp gasspecialisten.

Adicomp biogas compressor, groengas compressor

De samenwerking tussen van Elewout en Adicomp gaat terug in de beginjaren van de oprichting van Adicomp. De samenwerking van Adicomp en Van Elewout Kompressoren biedt u toegang tot een range gascompressoren van uitermate hoge kwaliteit. Diverse gassen zoals bijvoorbeeld aardgas, stikstof, helium, groengas en ook biogas kunnen in uw Adicomp compressor worden samengeperst. Uw compressor kan geleverd worden als volledig geïnstalleerd pakket of met een minimale configuratie, afhankelijk van uw behoeften. Bovendien is ons aanbod erg flexibel omdat de Adicomp compressors worden vervaardigd op basis van geïntegreerde eenheden die de basis vormen voor pakketten op maat die precies voldoen aan uw vereisten. Inmiddels is Adicomp wereld marktleider voor Biogascompressoren. Deze groengas compressoren worden wereldwijd ingezet om het aardgas net te voeden met groen gas.

adicomp-ir-section-v1-511
adicomp-ir-section-v1-513

Een Adicomp gascompressor innovatief en efficiënt

Doordat de Adicomp gascompressoren op klantspecificaties worden ontworpen is het mogelijk om een compressor te leveren in een open frame uitvoering. Maar ook met een geluidgedempte omkasting of zelfs een all weather voering. De engineers van Adicomp denken met de klant mee en ontwikkelen steeds verder om de gascompressor zo efficiënt mogelijk met energie om te laten gaan met de hoogste productie in de markt. Van Elewout onzorgt u in het aanschafprocess maar ook daarna met een wereldwijd opererend serviceteam. Al onze technici zijn door Adicomp geautoriseerd en waarborgen daarmee de kwaliteit van de Adicomp compressoren. Maak vandaag nog een afspraak voor vrijblijvend advies.

Meer informatie nodig?

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van het onderhoud van een Adicomp compressor?

De gascompressoren van Adicomp worden over het algemeen 24/7 ingezet. Om stilstand door onderhoud zoveel mogelijk te beperking is een interval van 8000 draaiuren mogelijk. De kosten van de onderhoudsets zijn aanzienlijk goedkoper als alternatieven met een zuigercompressor.

adicomp-ir-section-v1-515

Onderhouden jullie ook Adicomp compressoren in het buitenland?

Jazeker. Veel van onze klanten plaatsen de aangeschafte compressoren in het buitenland. Het internationale van Elewout service team vliegt de hele wereld over voor zowel preventief als correctief onderhoud aan alle soorten Adicomp compressoren.

Heeft u een andere vraag?

U kunt nu direct in contact komen met onze ervaren medewerkers. Voor al uw vragen en advies over de juiste compressor keuze, persluchtkwaliteit en over hoe uw compressor persluchtinstallatie er uit moet komen zien. Ook voor reparatie of service van uw compressor.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Het team van Van Elewout staat voor u klaar om al uw vragen direct te beantwoorden.